Reprezentanţii Muzeului de Mineralogie au confirmat incidentul dar s-au ferit să dea prea multe detalii. „Mi s-a spus că în dimineaţa zilei de duminică, 29 mai, a avut loc un incident la noi la muzeu. Paznicii spun că au alertat Poliţia şi un echipaj care se afla în zonă s-a deplasat de urgenţă şi chiar l-a ridicat pe autor. Atât pot să vă spun”, a precizat Ioan Denuţ, managerul Muzeului de Mineralogie „Victor Gorduza”.

Paul Seling a fost prins la începutul lunii mai în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul București din Baia Mare. Tot el a vandalizat și sediul Uniunii Artiștilor Plastici și a comis și alte acte de distrugeri de-a rândul anilor. Toate aceste aspecte au fost recunoscute de el când a fost prins asupra faptului de către polițiștii locali.

După acel incident Paula Seling a scris pe pagina ei de Facebook că fratele ei ar fi bolnav şi că „întâmplările nefericite ale ultimelor zile se datorează unor probleme de sănătate legate strâns de două tumori cerebrale”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet