Descoperirea macabră a fost făcută pe 28 august 2019, însă anchetatorii care s-au ocupat de acest caz au fost diagnosticați cu coronavirus, motiv pentru care întreaga descoperire și anchetă în ceea ce privește cazul care a șocat întreaga Belgie a avut loc abia acum.

Dacă inițial anchetatorii mergeau pe ipoteza unui asasinat la comandă, după aproape 3 ani de la nefericitul incident, un bărbat în vârstă de 71 de ani, fost comisar în poliția din Belgia, a devenit suspect de dublul omor.

Dispariția românului în vârstă de 45 de ani și a fratelui său, cu 3 ani mai mare, a fost semnalată de fata unuia dintre ei. Aceasta a povestit polițiștilor că cei 2 au plecat la pescuit la un lac în apropierea orașului Charleroi , iar de atunci nu s-au mai întors acasă.

"Proba care l-a incriminat pe comisarul în vârstă de 71 de ani a fost faptul că anchetatorii au descoperit sângele celor doi români pe încălțămintea acestuia. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei doi au fost împușcați cu arma pe care fostul comisar o ținea acasă, deși ar fi trebuit să o predea în momentul în care s-a pensionat. despre acest pistol Glock, fostul comisar a susținut în fața colegilor că a fost pierdut. Acum bărbatul a fost reținut și riscă închisoare pentru 25 de ani", a transmis corespondentul Antena 3 Andreea Borboros.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și