Surse din interiorul PNL Sighet au declarat sub protecția anonimatului pentru Sighet 247 că acești doi „instalatori” ar fi primit suma de 30.000 de euro pentru serviciile ce le vor presta în campania electorală, iar însuși TIR-istul șef le-ar fi promis o primă de instalare de 50.000 de euro în cazul în care vor reuși imposibilul: sighetenii să fie prostiți și Duculeț să ajungă Primar al municipiului.

Printre multele acțiuni de campanie gândite de către „instalatori” se află și o campanie mizerabilă derulată pe diverse pagini pe Facebook prin care se caută defăimarea candidatului alianței PSD + UNPR la Primăria Sighetului, Horia Scubli, și a echipei sale de consilieri. În aceste „caricaturi” rațiunea sau bunul simț nu contează: candidați aflați pe lista de consilieri, născuți în anii `80 sau `90 sunt numiți „comuniști”, toți ceilalți candidații sunt înjurați ca la ușa cortului etc.

Surse din interiorul marelui trust de presă local „al orașului lor” au declarat sub protecția anonimatului că toate aceste mizerii ce apar pe diverse pagini fictive de Facebook se realizează în sediul trustului, în laboratoarele GPS, supravegheate de către însuși marele deontolog a lui Pește prăjit. Primul care dă întotdeauna „Like” la aceste postări mizerabile este însuși inculpatul Ovidiu Nemeș, după care urmează efectul de turmă: Like-uri de la ceilalți PNL-iști, dar niciodată înainte ca Nemeș să dea Like.

Surse din interiorul PNL Sighet ne-au declarat că „instalatorii” au gândit această campanie mizerabilă de defăimare a candidaților Alianței PSD + UNPR în speranța că aceștia din urmă sau subsemnatul vor răspunde la aceste mizerii cu aceeași monedă. Astfel, PNL-iștii s-ar fi asigurat că începe un război în care cei doi mari competitori electorali să se bălăcărească și să arunce cu rahat unii în ceilalți, pentru a scârbi electoratul onest.

Calculul electoral al „instalatorilor” este următorul: să îl îndepărteze de la vot pe alegătorul onest sau indecis, care să spună ceva de genul „Dracu să vă ia pe toți că doar să vă împroșcați cu rahat știți”. Acest lucru ar avantaja PNL Sighet, care ar avea o șansă în acest mod să îl scoată pe Duculeț în funcția de Primar, bazându-se doar pe voturile oamenilor pe care îi controlează direct sau indirect.

Subsemnatul, chiar dacă am fost pictat în fel și chip pe aceste pagini de Facebook, vă anunț că nu mă cobor la nivelul vostru și că nu vă răspund cu aceeași monedă. Puteam, de exemplu, să public convorbirile amoroase purtate pe Facebook de către Alexandru Oros cu o consilieră locală PNL („femeia cu c**** de fier”) și despre care am scris în luna august 2013, arătând că acestea există și că le-am primit pe adresa redacției. Sighet 247 crează o presă de calitate și nu va atenta la viața privată a nimănui, motiv pentru care garantăm că nu vom publica această conversație (vezi articolul original la următorul link: http://www.sighet247.ro/s/spitalul-horror-sighet-si-directorul-indragostit/).

Inculpatul Ovidiu Nemeș își dorește să mențină în funcția de Primar o persoană apropiată lui, un om de paie, care să îi răspundă întocmai la comenzi, adică tot Nemeș să rămână Primar de fapt. Inculpatul Nemeș are nevoie de un un om de paie în funcția de Primar, om care să îi acopere toate matrapazlâcurile, furturile și ilegalitățile care s-au petrecut în ultimii patru ani în Primăria Sighet, sub oblăduirea însăși a TIR-istului inculpat, dacă este să îi credem pe procurorii DNA. Așa speră el că va reuși să scape de câteva dosare care îl pasc.

Stimați PNL-iști, dacă atâta pot „instalatorii” voștri să facă pentru zecile de mii de euro cu care îi plătiți pentru campanie (conform surselor mai sus amintite), să îi calomnieze și să îi înjure ca la ușa cortului pe ceilalți candidați, înseamnă că aruncați banii de pomană! Înseamnă că nu aveți ce arăta și nu aveți cu ce să convingeți, pentru că sighetenii știu cu ce v-ați ocupat în ultimii patru ani și că unii dintre voi sunt trimiși în judecată sau urmăriți penal pentru fapte asimilate celor de corupție.

Înainte de a fi partide suntem în primul rând oameni. La nivel local nu există partide, ci există oameni. Sighetenii vor compara calitatea umană a celor doi candidați la Primărie, Horia Scubli și Alexandru Oros, și îl vor alege pe cel mai bun. Sighetenii vor proceda la fel și în ceea ce privește lista de candidați pentru Consiliul local. În timp ce voi înjurați și calomniați lumea pe Facebook, ceilalți vin cu soluții viabile pentru Sighet și cu oameni curați, mulți dintre ei din societatea civilă și care nu sunt afiliați sau implicați politic.

Fiți sinceri măcar o dată în viață și recunoașteți că vă temeți că dacă în urma alegerilor Primar al Sighetului va fi Horia Scubli iar majoritatea în Consiliul local va fi asigurată de către Alianța PSD + UNPR se va pune capăt hoției, corupției și sistemului mafiot care a pus stăpânire pe oraș.

Disperarea voastră este mare pentru că nu veți mai putea fura iar multe figuri sinistre care conduc astăzi diverse instituții de prin oraș vor ajunge pe mâna Procuraturii și a DNA-ului.

Dacă ați fi sinceri, sloganul vostru de campanie ar trebui să fie „Furăm mai departe Sighetul și mâine” în loc de „Construim mai departe Sighetul de mâine”.

Sighetenii sunt cei care vor decide viitorul orașului nostru prin vot în data de 5 iunie, nu „instalatorii” voștri sau alte partide. Așa este normal și democratic.

NB - Poza afișată la acest articol este un trucaj, trebuind interpretată ca fiind un pamflet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și