Prima măsură a fost organizarea de filtre pe toate șoselele din județ, polițiștii încercând depistarea celui (sau celor) care au furat banii din autoutilitara Poștei Române.

Angajații din Arad ai Poștei Române au încărcat luni dimineață, câțiva saci cu bani, în autoutilitara aflată în fața sediului central al instituției, au încuiat ușa mașini și au intrat în clădire pentru a aduce alți saci cu bani.

Când s-au întors, au constatat că toți sacii cu bani în care se aflau 385.000 de lei, dispăruseră fără urmă, fară ca ușa mașinii să prezinte urme de forțare.

Furtul a fost anunțat de către un agajat al Poștei Române la telefonul unic 112, acesta afirmând că mașina a rămas nesupravegheată doar câteva minute, timp în care însă a fost jefuită.

"Din primele informații culese de anchetatori s-a stabilit că șoferul a parcat autoturismul în fața sediului central al Poștei Române din Arad, situat în zona Stației CFR, a încărcat banii, a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituției. Iar când s-a întors a observat că banii dispăruseră. Mașina nu prezintă semne de forțare. În prezent sunt organizate filtre atât în municipiu cât și în județ, cu scopul depistării autorului sau autorilor furtului", a declarat luni, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și