La Borşa poliţiştii au identificat un bărbat care a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket de pe raza oraşului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar bărbatul în vârstă de 33 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În data de 31 ianuarie a.c., un bărbat din localitatea Ţicău a reclamat la poliţie furtul sumei de 10.000 de lei din locuinţă. Investigaţiile poliţiştilor au condus la identificarea unui minor din aceeaşi localitate bănuit de comiterea faptei. Operativitatea poliţiştilor a asigurat şi recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%.

Alte două persoane bănuite de comiterea unui furt au fost identificate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24 şi 27 de ani care, după ce au solicitat unui un şofer de taxi efectuarea unui comision de la o unitate alimentară de tip fast-food, la livrarea comenzii, au sutras pachetul din autoturism şi nu au achitat contravaloarea.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet