El a profitat de faptul că proprietarul a plecat de acasă şi a lăsat geamul de la bucătărie deschis, înlesnindu-i accesul în locuinţă. Pentru fapta comisă, bărbatul va suporta rigorile legii.

Un alt caz de furt a fost rezolvat de poliţiştii din Vişeu de Sus împreună cu cei de la P.P.C. Moisei. La sfârşitul lunii august un bărbat din Moisei a reclamat faptul că în timp ce se afla la o nuntă pe raza localităţii, i-au dispărut de la locuinţă mai multe bunuri în valoare de 2500 de lei.

Şi în acest caz hoţii au pătruns în locuinţă profitând de faptul că uşa casei a fost lăsată neasigurată de proprietar. În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţişti a fost identificat un tânăr în vârstă de 29 de ani din Vişeu de Sus care este bănuit de comiterea faptei.

Pentru a reduce riscul de a deveni victime ale hoţilor, cetăţenii sunt sfătuiţi să se asigure că, la plecarea din locuinţă, toate căile de acces sunt închise, deoarece infractorii profită de orice oportunitate pentru a acţiona. Este datoria fiecăruia dintre noi să ne protejăm bunurile pe care le deţinem.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet