Cadrele inspectoratului au întocmit acte de constatare pentru şapte sesizări de furturi pe numele a zece persoane, iar pe numele unui bărbat au fost întocmite acte de constatare a infracţiunii de distrugere. Dosare cu actele de constatare întocmite au fost înaintate unităţilor de Parchet de pe raza municipiului Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

În cele şapte cazuri de furt au fost vizate produse alimentare, cosmetice, de uz casnic şi textile. Valoarea prejudiciilor atinge suma de 800 de lei. Făptuitorii au vârste cuprinse între 16 şi 63 de ani, având domiciliul în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei și Botoşani.

De asemenea, jandarmii au răspuns în timp util la sesizarea făcută prin SNUAU 112 cu privire la o faptă distrugere în incinta unui local public din Baia Mare. Jandarmii au fost sesizaţi de către personalul de serviciu al localului despre faptul că un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a scos uşa de la intrare în local, aruncând-o şi continuând să lovească în ea. Ajunşi la locul faptei, jandarmii au aplanat conflictul, au identificat persoana în cauză, Florin C. de 27 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia au fost întocmite acte de constatare a infracţiunii de distrugere.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și