Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat un tânăr de 19 ani domiciliat în municipiu, care în noaptea de 22/23 noiembrie 2014, prin forţarea sistemului de închidere al uşii, a intrat într-un garaj de pe strada Unirii cu intenţia de a sustrage bunuri. Nu a reuşit să fure nimic, însă victima a declarat un prejudiciu de 100 de lei, ce reprezintă costul reparaţiei uşii de acces.

De asemenea, poliţiştii sigheteni au identificat un alt bărbat, de 36 de ani, care în 08 decembrie 2014 a sustras o bicicletă lăsată neasigurată într-un imobil situat pe strada Bogdan Vodă din localitate. Prejudiciul cauzat este în valoare de 550 de lei.
În ambele cazuri cercetările continuă iar la finalizarea lor se vor propune măsurile legale.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un bărbat de 59 de ani din municipiu care, în decembrie 2014 şi ianuarie 2015, pe timp de noapte, a comis două furturi din autoturisme. Băimăreanul a spart geamurile portierelor a două autoturisme şi a sustras două CD –player, o cască şi o pereche de ochelari de schi. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 1700 de lei. Cercetările continuă cu bănuitul în stare de reţinere. În cursul zilei de azi, el va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În 09 decembrie a.c., la ora 21.20, poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi că o tânără de 31 de ani domiciliată în Ulmeni, sat Ţicău, a fost tâlhărită. În timp ce aştepta autobusul pentru a pleca la serviciu, un bărbat necunoscut a acostat-o şi, prin violenţă, i-a sustras geanta în care avea documente personale,120 de lei, două bonuri de masă şi un telefon mobil. Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 1000 de lei.

Investigaţiile poliţiştilor au condus la identificarea bănuitului, un consătean de-al victimei, în vârstă de 45 de ani. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul identificat este recidivist. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și