Operativitatea cu care au acționat polițiștii din Săcel a dus la identificarea, în scurt timp de la sesizare, a unui tânăr din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul de 17 ani, ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială de pe raza localității de domiciliu de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 300 de lei.

La Bistra, polițiștii efectuează cercetări pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr de 29 de ani din localitate, bănuit că ar fi pătruns în locuința unui consătean și ar fi sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.000 de lei.

Și polițiștii din Vișeu de Sus au identificat doi tineri de 17 și 18 ani din oraș, bănuiți de comiterea unui furt din locuință. Din verificările efectuate s-a stabilit că cei doi bănuiți au pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza orașului și au sustras bunuri în valoare de peste 4000 de lei.

În toate cazurile polițiștii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciilor și tragerii la răspundere a persoanelor bănuite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet