“Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile ”rămân pozitiv”.

Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare.

Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!”.Ce spune CJSU Maramureș:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a președintelui în funcție al Consiliului Județean Maramureș.

Acesta a purtat mască de protecție și a respectat măsurile și normele sanitare stabilite de specialiști (o minciună gogonată marcat CJSU Maramureș și DSP Maramureș. La meciul de fotbal din Recea și Rapid București, președintele CJ Maramureș NU A PURTAT MASCĂ. La alegerile locale NU A PURTAT MASCĂ. Sunt doar câteva exemple, n.r.) El este asimptomatic și a rămas izolat la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea dezinfecției sediului de partid.

De asemenea, colegii de partid au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet