olicităm ajutor financiar pentru demararea lucrărilor la spitalul de îngrijiri paleative!

Alături de secretarul de stat pentru Culte, Ciprian Vasile Olinici am vizitat, la invitația P.S. Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului, Catedrala Episcopală ”Sfânta Treime” din Baia Mare. Am profitat de faptul că l-am avut pe Ciprian Olinici alături de noi și am solicitat fonduri pentru două investiții majore, respectiv sprijin pentru finalizarea lucrărilor la Catedrală și pentru demararea lucrărilor la noul spital de îngrijiri paleative ce va fi construit în vecinătatea Catedralei Episcopale.

Spitalul va avea o capacitate de 120 de paturi și va deservi și județele limitrofe, Sălaj, Satu Mare și Bistrița Năsăud, asigurând asistență medicală, spirituală, psihologică şi socială pacienţilor cu boli cronice progresive, în stadii avansate de evoluţie. Serviciile medicale vor fi completate de o asistență religioasă și psihologică care nu se limitează la pacienți, ci cuprinde și aparținătorii.

Avem credința că în prin vizita pe care secretarul de stat Ciprian Olinici a făcut-o în Baia Mare, aceste solicitări ale noaste vor fi onorate cu celeritate!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și