Ba din contra, simt azi, mai mult ca si oricand, ca trebuie sa luptam cu atat mai mult in Partidul Social Democrat pentru romani si pntru democratie. Am fost invatat de mic ca liderul este ultimul care paraseste corabia, ultimul care pleaca din echipa.

In al doilea rand, as vrea sa invit toti colegii, membri ai Comitetului Executiv National, la mai multa cumpatare. PSD are nevoie, astazi, de unitate. Romanii ne-au dat ieri un mesaj puternic. Poate noi, cei din Ardeal l-am inteles ceva mai bine. Asadar, invit colegii sa respectam votul romanilor si sa invatam din greselile facute. Si, totodata, am speranta ca impreuna putem sa reinventam PSD, asa cum romanii ne-au cerut prin votul lor.

Vreau sa reconfirm, in numele PSD Maramures, sprijinul neconditionat pentru Victor Ponta si Liviu Dragnea. Orice atac din interiorul PSD, la adresa celor doi presedinti, este neavenit si periculos. Liviu Dragnea a muncit enorm in aceasta perioada, atat pe plan administrativ, cat si politic, lucru extrem de apreciat de pesedistii maramureseni. De aceea, ii avertizez pe cei care incearca sa porneasca un razboi intern, ca se vor lovi de zidul ridicat de PSD Maramures in jurul lui Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Comunicat de presă,
Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

Citește și

loading...