Datele INS arată că în perioada iunie - august, în România s-au înregistrat 7.441 decese în plus față de media ultimilor nouă ani, din care mai puțin de o treime, respectiv doar 2.291 au fost provocate de Covid-19. ”Românii trebuie să sancționeze acest comportament criminal. Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai repede de la conducerea țării”, arată Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Românii trebuie să știe ce măsuri de austeritate a pregătit guvernul Dreptei Unite. PSD va obliga Guvernul Orban să vină în Parlament și să le prezinte românilor adevărul despre majorările de TVA, despre celelalte majorări de taxe și de impozite pe care vor să le ascundă înainte de alegeri, susțin reprezentanții social-democrați.

”Oamenii nu au nevoie de viziuni de partid, ci de cifre. Una este proiecția de buget făcută la partid, alta obligația guvernului PNL de a pune pe masă și de a comunica țării măcar un proiect al bugetului pe anul viitor. Este mizerabil cum PNL cere să fie votat dar ascunde adevărul, umblă cu minciuni ca la alegerile prezidențiale, când actualul premier și miniștri săi susțineau că au bani în buget și vor majora, conform legii, pensiile și salariile profesorilor. Românii au fost deja amăgiți de PNL, pentru că cine minte odată, minte mereu”, a declarat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și