Pentru a realiza acest lucru, Szabo a menționat că este nevoie ca COSR să devină „un incubator de proiecte” pentru federațiile sportive, dar și de unitate în ceea ce privește strategia sportului românesc.

Preluarea conducerii COSR ar fi o mare provocare pentru Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică de la Sydney afirmând că nu îi este teamă să vină în această funcție după rezultatele slabe de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Planul fostului ministru al Tineretului și Sportului include printre altele dezvoltarea infrastructurii sportive la nivelul întregii țări, precum și a sportului de masă. În echipa cu care va conduce Comitetul Olimpic și Sportiv Român se află fostul baschetbalist Virgil Stănescu, acesta urmând să ocupe funcția de secretar general.

În ceea ce îl privește pe contracandidatul Mihai Covaliu, Gabriela Szabo a menționat că acesta este în primul rând un prieten și un coleg, iar această relație de amiciție nu va fi afectată de rezultatul alegerilor din 15 noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet