Începând cu data de 12 septembrie a.c., doamna chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a încetat raporturile de serviciu cu drept la pensie.

În cei 30 de ani de activitate desfăşuraţi cu profesionalism, onoare şi demnitate, chestorul de poliţie şi-a lăsat amprenta în domeniul poliţiei judiciare lucrând în cauze complexe, fiind apreciată pentru rezultatele deosebite obţinute, iar în timpul mandatului său, pe lângă actul managerial performant, a contribuit decisiv la umanizarea instituţiei în sensul în care s-a implicat activ în rezolvarea problemelor deosebite cu care s-a confruntat personalul inspectoratului.

Dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-a ales-o, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş şi-a îndeplinit misiunile, demonstrând că este o adevărată emblemă a devotamentului, fidelităţii şi echilibrului, un OM puternic, care a luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare. Iar permanenta determinare în faţa oricărei provocări a constituit premisa unei cariere de succes.

În aceste momente, când îi încetează mandatul de reprezentant legal al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, mulţumeşte partenerilor instituţionali, colaboratorilor, societăţii civile şi cetăţenilor acestui judeţ pentru sprijinul, buna credinţă şi implicarea în desfăşurarea activităţilor.
De asemenea, doamna chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş şi-a exprimat recunoştinţa pentru foştii şi actualii poliţişti, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

„Pentru nivelul de excelenţă la care vă situaţi, vă urez succes în toate activităţile şi misiunile pe care le veţi desfăşura şi să obţineţi recunoaşterea deplină a meritelor care v-au consacrat ca vector de stabilitate şi securitate, iar personalului, care a făcut ca toate acestea să fie posibile, îi urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinire în plan familial şi profesional.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și