Primarul Găvrilă Şimon spune că acum aceste lucruri vor fi de domeniul trecutului. Aşteptarea vişeuanilor a luat sfârşit, fiind dat deja ordinul de începere a lucrărilor.

„Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat deja. Se va reabilita clădirea, lucrările fiind făcute de către cei de la CFR, nu de către noi. Am făcut adrese peste adrese, iar acum problema este că tot scot trenuri. Da, e adevărat că nu sunt rentabile, dar pentru noi ar fi de un real ajutor din punct de vedere economic. Vreau să asfaltez străzile, acum că am băgat apa şi canalul. Vreau să fac ceva asfaltări în comună. Am licitaţii pe căminul cultural, pe o şcoală, vreau să construiesc patru poduri. Avem foarte mult de lucru, bani să avem numai”, a declarat primarul din Vişeu de Jos, Găvrilă Şimon, pentru Axanews.ro.

Proiectele de investiţii din Vişeu de Jos, spune primarul Şimon, se referă, printre altele, la reabilitarea drumurilor forestiere, extinderea reţelei de iluminat public, dezvoltarea turismului şi promovarea sa, reabilitarea şi dotarea căminului cultural, înfiinţare capelă, înfiinţare parc sau crearea de locuri de joacă. Tot în comună se mai doreşte înfiinţarea unui centru de ajutorare a persoanelor defavorizate, respectiv înfiinţarea unui centru de sănătate zonal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet