Suspectul, care se află în arestul poliției, a afirmat despre bărbatul arestat anterior că este complicele său, potrivit poliției. Ambele persoane locuiesc în orașul Voerde.

În timpul percheziției efectuate în apartamentul suspectului, poliția a descoperit o bombă artizanală, muniție și amfetamină. După ce a fost interogat, suspectul, în vârstă de 36 de ani, a primit permisiunea să se întoarcă acasă.

Poliția a întreprins o percheziție și la locuința bărbatului de 51 de ani care a fost arestat marți ca urmare a unei sesizări anonime primite săptămâna trecută. În timpul percheziției, poliția a găsit o pușcă de asalt, explozibili artizanali și substanțe chimice care ar putea fi folosite la fabricarea de dispozitive explozive. Bărbatul a fost interogat pentru încălcarea legii privind deținerea de arme.

Poliția nu a oferit detalii despre cazul bărbatului arestat. Se bănuiește de asemenea că o pungă de plastic ce conținea patru bombe artizanale pe care un pescar a scos-o dintr-un canal din zonă ar aparține bărbatului de 51 de ani.

După căutări în canal a fost descoperită o altă țeavă din plastic, ale cărei reziduuri sunt de asemenea examinate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet