Gheorghe Dincă a venit pentru a obține un certificat medico-legal, după ce a afirmat că în timpul perchezițiilor de la locuința sa a fost lovit cu bocancul de către un polițist și ar avea mai multe coaste rupte. În mod normal, un certificat medico-legal este eliberat în câteva zile, însă lucrurile s-ar putea derula altfel în acest caz.

La IML sunt in analiză și probele ADN ridicate la percheziții din casa lui Gheorghe Dincă, cel care sustine ca le-a ucis pe Alexandra și Luiza. Anchetatorii încă nu au dovezi concrete in acest sens, de aceea rezultatele analizelor de la IML sunt extrem de importante.

Expertiza psihiatrică urmează să fie făcută, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineață, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceștia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituției.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava. Dincă susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Citește și

loading...