Despre carte au vorbit : conf. univ Gheorghe Bîrlea, protopop Vasile Aurel Pop, avocat Toader Șuștic, prof. dr. Dorel Todea și părintele Izidor Berbecaru, cel care este îndrumătorul spiritual au autorului. Au pus suflet în organizarea acestui moment emoționant domnii: Toader Șuștic și Grigore Șteț alături de reprezentanții celor care au găzduit evenimentul.

Cartea a apărut la editura GRINTA din Cluj Napoca, sub îngrijirea prof. Sebastian Mureșean. Gheorghe Petreuș este o persoană deosebită, țintuit în scaunul cu rotitile, el scrie o carte despre întîmplările din viața lui, despre cum să ne învingem temerile, gîndurile negre, despre leacurile sufletești.

Cartea nu poate fi încadrată într-un gen literar anume, ea este o carte de memorii, de meditații, de cugetare religioasă. Dar dincolo de orice, este o lecție de viață și de moralitate, este o dovadă a puterii de a învinge propria suferință, despre faptul că totul este posibil dacă crezi cu adevărat în Dumnezeu și în tine însuți, dacă știi să lupți cu obstacolele din drumul tău, cu greutățile și necazurile din fiecare zi. Lectura cărții îți provoacă emoție adîncă, te face să meditezi asupra vieții tale, la puterea nemărginită pe care ți-o dă credința în Dumnezeu.

Gheorghe Petreuș din Botiza devine un erou, un exemplu de cum ar trebui să gândim despre semenii noștri, despre noi înșine,
într-o societate care se confruntă acum, cu o puternică criză morală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet