O fotografie cu Victor Ponta şi familia sa, o alta cu Daniel Constantin şi o a treia cu Nicolae Bănicioiu au făcut ca românii să-i fie de-a dreptul ostili ciobanului.

Iar valul de reacţii din partea internauţilor ar fi dus şi la decizia "concedierii" ciobanului care colora reclamele la telefonia mobilă.

Tânărul cioban din Jina Sibiului era pe toate ecranele televizoarelor, jucând rolul mediatic al "actorului" într-o reclamă la o reţea de telefonie mobilă. Iar acest lucru i-a adus repede celebritatea, precum şi simpatia publicului. Două atuu-ri pentru ca politicienii să apară alături de el.

Victor Ponta, împreună cu familia sa, s-au pozat cu Ghiţă, iar fotografia a fost postată în 29 decembrie, pe contul său de Facebook al premierului, însoţită de următorul mesaj:

„În baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin s-au pozat şi ei cu ciobanul Ghiţă.

Imaginile în care apare alături de politicieni se pare că l-au "costat" însă pe ciobanul Ghiţă. Compania de telefonie i-a reziliat contractul, cu toate că acesta a încercat să se disculpe.

„Dragi prieteni care v-aţi supărat pe mine, eu nu fac politică, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, d-apoi cu oamenii. Îmi pare rău că sunteţi necăjiţi pe mine, vă aştept pe toţi la Jina!", a scris Ghiță pe Facebook, conform b1.ro.

Mai mulţi internauţi au anunţat pe reţelele de socializare că sunt dispuşi să renunţe chiar la abonamentul la reteaua de telefonie mobilă dacă ciobanul Ghiţă se politizează.

Ghiţă Ciobanul şi-a deschis, luni, 9 decembrie 2013, primul său magazin din Capitală unde vinde numai produse 100% naturale, după cum declară. De la noul stand amplasat în Piaţa Progresul din Sectorul 4, bucureştenii pot cumpăra de la diverse sortimente de brânzeturi până la preparate din carne,cele mai multe dintre produse fiind mai ieftine decât în supermarket, potrivit calculelor făcute de ciobanul de la Jina, Sibiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și