În timp ce rula pe DN 18, datorită vitezei și a stării în care cse afla, E. S. a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și în dreptul unui imobil a intrat în coliziune cu un autoturism, care staționa pe marginea carosabilului.

În urma impactului, persoana vătămată care se afla în autoturismul care staționa, s-a lovit de elementele interioare ale acestuia, și a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale. E. S. împreună cu prietenul care îl însoțea au ieșit din autoturism și au plecat de la locul faptei, dar ulterior prietenul lui E.S. s-a prezentat la Unitatea de primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sighet pentru îngrijiri medicale, condiții în care l-a indicat pe E.S. ca fiind persoana care a condus autoturismul.

După identificare, E.S. a fost condus la Spitalul Sighet, unde i-au fost recoltate probe biologice, din buletinul de analiză rezultând că acesta avea o îmbibație alcoolică de 1,40 g/l alcool pur în sânge. “E.S. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, vătămare corporală din culpă, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției’’, a spus Ioan Ardelean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și