În fapt, marţi dimineaţa, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un tânăr din municipiu a fost găsit de către un membru al familiei rănit în apartament. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, a fost identificat tânărul de 24 de ani, care prezenta mai multe leziuni. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că trei persoane au intrat în cursul aceleiaşi dimineţi în apartamentul în care se afla, l-au lovit şi i-au sustras o borsetă cu documente personale, o sumă de bani, precum şi un laptop, un telefon mobil şi boxe de muzică.

Tânărul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuii de tâlhărie calificată şi au continuat cercetările pentru documentarea cu exactitate a faptei, reuşind la scurt timp să-i identifice pe cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani.

În baza probatoriului administrat aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Judecătoriei Sighetu Marmaţiei care ieri, 10 octombrie, a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și