Doar trei ani au trecut de când o familie din aceeaşi zonă a fost atacată în miez de noapte de persoane înarmate cu mitraliere. Iată că azi noapte la Valea Vişeului o familie a trecut prin momentr de groază când o grenadă rusească a explodat în curtea lor fără să facă victime, din fericire.

A fost se pare un semnal că oamenii trebuie să îşi plătească datoriile pentru ţigările aduse şi traficate în România.

La primele ore ale dimineţii de azi localitatea de pe graniţa cu Ucraina a fost împânzită de ofiţeri SRI, de poliţişti, lucrători antitero,poliţişti de frontieră. Toţi încearcă să găsească cine a aruncat grenada.

Deocamdată autorităţile nu scot un cuvânt despre acest grav incident, asta în condiţiile în care, cum spuneam, în aceeaşi zonă a fost în iunie 2015 un caz tras la indigo.

Mai mult, într-o altă localitate din apropiere o alta grenadă a explodat tot în curtea unui maramureşean.

În niciunul dintre cazuri nu a fost depistat făptaşul.

IPJ Maramures a fost sesizat cu privire la faptul în localitatea Valea Viseului, in curtea imobilului cu nr.142A aparținând lui C. M. s-a utilizat un dispozitiv explozibil (posibil grenada).

Nu sunt victime, doar ușa de la intrare a fost distrusă parțial. A fost trimisa echipa complexă pentru CFL, inclusiv echipa pirotehnica de la SRI.

Se apreciaza că este vorba de o “atenționare pt. neplata unor țigări”. Familia este cunoscuta ca având preocupări de contrabanda cu țigări. Exista și dosare penale în acest sens. Casa este situata la 200-300 de metri de granița. Se efectuează în continuare cercetarea la fata locului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet