Poliţiştii maramureşeni au demarat activităţile specifice privind identificarea acestor persoane după ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt, cu un prejudiciu de aproximativ 27.000 de lei. Furtul s-a comis prin efracţie, în noaptea de 09 spre 10 octombrie a.c. Persoane necunoscute au reuşit să pătrundă într-un centru comercial situat pe raza oraşului Dragomireşti şi să sustragă 1.500 pachete cu ţigări.

Măsurile informativ operative şi de cercetare penală efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică au dus la identificarea a doi tineri, de 31 şi 34 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Timiş, bănuiţi de comiterea faptei. Datele şi probele administrate de poliţiştii maramureşeni şi colaborarea cu omologii din Timiş, Cluj şi Alba au relevat că cei doi bănuiţi, alături de alţi doi timişoreni, fac parte dintr-o grupare infracţională şi ar fi comis fapte similare pe raza judeţelor precizate.

Faţă de cei patru timişoreni a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, după ce în noaptea de 26 spre 27 octombrie au fost prinşi în flagrant în timp ce comiteau un alt furt.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii maramureşeni au beneficiat de sprijinul Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj şi Timiș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet