Totul a avut loc in timpul petrecerii de Halloween astazi dimineata in jurul orei 4. Dupa ce un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a lesinat, petrecaretii au sunat la 112 si au chemat ajutoare. Acestia in loc sa efectuese masaj cardiac au amenintat si injurat echipajul medical al ambulantei, intarziind astfel inceperea manevrelor de resuscitare. A fost chemata si politia la fata locului pentru a veni in ajutorul echipajului medical.

Conform medicilor, in momentul in care a devenit inconstient, daca cineva ar fi inceput compresiunile toracice si ar fi lasat echipajul ambulantei sa intervina cum au sosit la fata locului, sansele de supravietuire ar fi fost de 90%.

Pacientul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare cu manevre de resuscitare, starea lui fiind critica. Conform unor surse se pare ca acesta este posibil sa fi consumat ceva substante interzise, combinate cu alcool si energizant. Cel putin asa sustineau ceilalti petrecareti in fata echipajelor medicale.

Acum politia face o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat exact la petrecerea de Halloween din clubul baimarean.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și