Elevele lui Sebastian Tudor au avut parte de o lună și jumătate de vacanță. Lotul arădencelor s-a reunit și se pregătește pentru meciurile oficiale. După meciul de Cupă, Crișul va juca pe 18 ianuarie în seria D a Diviziei A, cu Timișoara. Crișul este neînvinsă după primele 10 etape, având 8 victorii și două egaluri, patru puncte mai mult decât CSM Târgu Mureș, echipa de pe locul al doilea.

Conducerea clubului poartă negocieri de transfer cu niște jucătoare. Trebuie completat locul lăsat liber de interul Ligia Puț, plecată în Italia, în timp ce absența de lungă durată a extremei Ciui va fi acoperită de sârboaica Milica Golusin. Jessica Snakovski va reintra treptat în efort, după operația suferită la genunchi.

Din lotul echipei Crișul Chișineu Criș fac parte mai multe jucătoare care au evoluat pentru echipe din Baia Mare: Simina Vezentan, Sabine Karina Klimek, Roxana Boldor, Paula Popeanu, Alexandra Haidu, Romina Petrușe, Ligia Puț sau Andreea Năstasă.

Sebastian Tudor (antrenor Crișul – pentru sportrad.ro): „Acest meci îl privim ca pe o bunã ocazie de a ne testa nivelul și a pregăti cât mai bine partidele de campionat. O să facem tot posibilul să le ținem piept adversarelor, iar asta înseamnă și o diferență pe tabelă rezonabilă. Suntem conștienți că întâlnim o formație mult mai puternică decât a noastră”.

CS Minaur merge la Arad cu obiectivul de a se califica în optimi. Delegația băimăreană a plecat în această după-amiază spre Arad. Fetele sunt convinse că trebuie să treacă de acest prim tur și știu că și din Cupa României se poate prinde o cupă europeană.

După ce sâmbătă, în Baia Mare, a avut loc primul meci din 16-imile Cupei României feminine, marți și miercuri vor avea loc alte 12 partide. Meciul CSU {tiința București – Corona Brașov este momentan amânat, din motive deja cunoscute, în timp ce ACS SZNKK Odorheiu Secuiesc a anunțat că nu se prezintă la partida pe care ar fi urmat să o dispute pe terenul {tiinței Bacău. De asemenea, meciul CSU Vest Timișoara – Gloria Bistrița va avea loc pe 22 ianuarie.

Marți, 14 ianuarie: Spartac UNEFS București – SCM Gloria Buzău (17.30)

Miercuri, 15 ianuarie: CSM Roman – CSU Reșița (11.00); CSU Neptun Constanța – CSU Cluj Napoca (14.00); Crișul Chișineu Criș – CS Minaur Baia Mare (15.00); HC Dinamo București – CSU Târgoviște (15.30); Dacia Mioveni – CSM Târgu Mureș (16.00); Activ Prahova Ploiești – AHCM Slobozia (17.00); Dunărea Brăila – HC Zalău (17.00); CSM Galați – Rapid București (17.00); CSM Târgu Jiu – SCM Craiova (18.00); Danubius Călărași – CSM Slatina (18.00); Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea (18.30, TVR 3).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și