Dupa ce a castigat clar semifinala cu Vardar Skopje cu 27-21, CSM Bucuresti a facut un joc excelent in aparare, un mare merit avand antrenorul Kim Rasmussen, care a facut o serie de miscari tactice inspirate. Dupa ce Jelena Grubisic a aparat foarte bine poarta in timpul meciului, Rasmussen a introdus-o pe final pe brazilianca Mayssa Pessoa, iar aceasta a avut cateva interventii excelente, punand umarul la intrarea in prelungiri, pentru ca apoi sa apere doua aruncari de la 7 metri la suturile de departajare. Cea mai buna jucatoare a fost insa suedeza Isabelle Gullden, autoare a 15 goluri.

CSM Bucuresti a condus cu 2-1, dar apoi Gyor a trecut la conducere si a avut maxim doua goluri in plus, 9-7 (20) si 10-8 (21), insa echipa noastra a egalat si a intrat la pauza cu un gol in plus, 13-12.

In repriza a doua, CSMB a facut 14-12 (33), dar apoi a ratat desprinderea, iar Gyor a revenit in avantaj, dupa trei goluri consecutive, 15-14 (38). CSM s-a tinut ca scaiul de vicecampioana Ungariei si chiar a condus cu 18-17 (46) si 19-18 (49), dar Gyor conducea cu 21-19 cand mai erau cinci minute de jucat. Finalul timpului regulamentar a fost incandescent, dar CSM a reusit sa revina si sa egaleze la 21-21, Gorbicz a adus-o pe Gyor in avantaj in ultimul minut, dar Torstensson a egalat, 22-22, cand mai erau doar cateva secunde.

Debutul prelungirilor a fost mai bun pentru echipa maghiara, care a incheiat prima repriza cu scorul de 24-22 in favoarea sa. CSMB a revenit din nou in partea a doua si a reusit egalarea din 7 metri, in ultimele secunde.
La aruncarile de departajare, Gullden, Martin, Rodrigues si Bradeanu au transformat pentru CSM, iar Kovacsics pentru Gyor, iar Mayssa Pessoa a aparat suturile expediate de Groot si Loke.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și