Oare ce pumni in cap si-ar fi luat Costica Buceschi daca ar fi pierdut de maniera asta la Bucuresti? Sigur si-ar fi primit, stati linistit. Marele om in costum de firma n-ar fi tolerat asa ceva. Sa vedem ce-i zice lui Tiselj? Probabil nimic, ca omul a castigat acum 10 ani Liga Campionilor. Tiselj e un antrenor bun, nimic de zic, doar ca la meciul asta nu s-a descurcat prea bine. Sau macar nu i-a iesit rezultatul.

Baia Mare a tinut fruntea sus pana la jumatate primei reprize, cand a si condus in mai multe randuri. Au venit insa minute intregi in care n-a reusit nimic, insa a primit gol aproape la fiecare faza. Abbingh si Gjeorgievska nu s-au descurcat deloc bine nici in atac, nici in aparare, mai ales macedoneanca. De la 5-6 (14) s-a ajuns la 12-6 (23), ceea ce este prea mult intr-un meci cu o asemenea miza. Finalul de repriza a fost mai bun pentru HCM, dupa ce Tiselj a facut schimbari (n-am inteles de ce n-a lasat-o pe Ungureanu in poarta si de ce nu joaca mai mult cu Makeeva in atac) si scorul s-a strans pana la 14-12, dar repriza s-a incheiat cu un gol marcat din 9m (in ultima secunda) de Torstenson.

Baia Mare se tine langa adversara si in repriza a doua 10 minute: 19-16 (40). Aici insa, HCM are doua jucatoare eliminate si CSM Bucuresti se desprinde si inchide practic meciul: 22-16 (43). Chiar daca echipa gazda reuseste sa conduca si cu 8-9 goluri, pana la urma HCM termina cu un pasiv de 6 goluri. O infrangere care poate fi importanta doar daca CSM Bucuresti isi recupereaza punctele la TAS. In caz contrar, tot Baia Mare va termina pe locul 1 sezonul regulat.

CSM Bucuresti – HCM Baia Mare: 29-23 (15-12)
Au arbitrat: Constantin Din – Sorin Dinu (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 5/5-2/3
Minute de eliminare: 0-8

Bucuresti: Pessoa, Iordache – Rodrigues 10 (2), Torstenson 5, Da Silva 3, Martin 3 (3), Cavaleiro 2, Curea 1, Manea 1, Vetkova 1, Bazaliu 1, Glibko 1, Vizitiu 1, Varzaru, Tivadar. Antrenor: Mette Klit

Baia Mare: Ungureanu, Arenhart – Abbingh 5 (1), Davidenko 4, Lobach 3, Ardean Elisei 3, Do Nascimento 2 (1), Nechita 2, Marin 2, Makeeva 1, Buceschi 1, Tatar, Herrem, Szucs, Georgievska. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și