CS Minaur roagă susținătorii să înțeleagă această situație, independentă de voința clubului. 100 de locuri sunt rezervate pentru club și galerie, restul celor 900 de persoane care vor avea acces în sală urmând să fie stabilit după dictonul primul venit – primul servit, indiferent dacă e cu abonament cu cu bilet de intrare.

Ne cerem scuze pentru inconvenient.


COMUNICATUL AUTORITĂȚILOR

Autoritățile au interzis activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Este vorba de evenimente care se desfășoară fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a precizat oficialul. Măsura intră în vigoare chiar de azi.

În cazul unor activități care implică mai puțin de 1.000 de persoane, deciziile se vor lua la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte.

Asta înseamnă, de exemplu, că meciurile de fotbal se vor desfășura fără spectatori, iar spectacolele mari vor fi anulate. „{tim și ne cerem scuze că această măsură va produce, poate, unele nemulțumiri sau un disconfort, dar consider că în acest moment sunt măsuri necesare pentru prevenire și sperăm că o să avem înțelegerea tuturor celor care sunt implicați”, a spus secretarul de stat.

Aceste restricții intră în vigoare de duminică, 8 martie, și sunt valabile până la data de 31 martie, când se va face o nouă evaluare, existând posibilitatea prelungirii lor ulterioare.

De asemenea, școlile în care înregistrează cazuri de Covid-19 își vor suspenda cursurile pentru două săptămâni. S-au aprobat criteriile de suspendare a cursurilor în scoli, în contextul cazurilor de coronavirus, dar criteriile nu țin strict de ordinul medical, ci se poate ține cont și de contextul social, a spus Arafat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și