Componenta echipei naționale a României, de 31 de ani, plănuise inițial să se retragă la sfârșitul acestui sezon, dar din motive personale a facut-o cu patru luni mai devreme. SKC este recunoscătoare Melindei pentru aportul său la clubul nostru și îi dorește succes în viitor”.

Băimăreanca Melinda Anamaria Geiger s-a născut pe 28 martie 1987 și este una dintre cele mai cunoscute handbaliste din țara noastră. Și-a început activitatea la CSȘ 2 Baia Mare, după care a trecut la Știința HCM Baia Mare, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Thuringer HC (Germania), HCM Baia Mare, Brest Bretagne Handball (Franța) și Siofok KC (Ungaria). Are un palmares bogat cu echipele de club, și două medalii de bronz cu echipa națională (Mondialele din 2015 Danemarca și Europenele din 2010 din Danemarca și Norvegia).

Melinda își anunțase și retragerea din echipa națională după Europenele din Franța, unde echipa noastră a terminat pe locul 4. Melinga Geiger a participat la trei Campionate Mondiale, unde a marcta 34 de goluri pentru România și la cinci Campionate Europene, unde a marcat 56 de goluri. De asemenea, Geiger a fost prezentã și în echipa țării noastre care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a marcat 14 goluri în cele cinci partide jucate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet