Echipa națională de juniori efectuează un stagiu de pregătire la Plopeni, în perioada 12-22 octombrie, urmând ca în perioada 23-25 octombrie să participe la Trofeul Carpați pentru juniori, care se va desfășura la Ploiești. La aceste acțiuni participă de la AH Minaur Erik Pop (FOTO Alex Nicodim), care joacă și pentru echipa de seniori CS Minaur în Liga Zimbrilor, Oliviu Ardelean și Ianis Petrea. Ultimul este fiul lui Adrian Petrea, antrenorul principal al echipei CS Minaur.

Tot de un stagiu de pregătire la Plopeni va avea parte și naționala de cadeți, în perioada 16-26 octombrie, ocazie cu care tinerii tricolori vor disputa și trei meciuri amicale împotriva Poloniei.

„De la clubul nostru au fost convocați Alexandru Pașca, Andreas Hauler, Remus Chiș și Lucas Sabou. Din staff-ul tehnic va face parte și Claudiu Clonovszki, antrenor la Academia de Handbal Minaur”, informează site-ul oficial al AH Minaur.

Deocamdată, Federația Română de Handbal nu a avansat nicio dată la care ar putea fi reluate campionatele naționale de juniori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet