Prezentă şi în Divizia A, cu o garnitură de jucători peste media generală a ligii secunde, Minaur promite spectacol şi cu echipa a doua.

Jucători tineri, cu mare potenţial, ambiţionaţi de perspectiva promovării la prima echipă, sunt gata să facă legea între candidatele la promovare.

Aflată în al doilea an de existenţă şi totuşi cu experienţă concludentă acumulată atât în campionat cât şi în meciurile de pregătire, echipa feminină a CS Minaur se prezintă la startul Diviziei A cu un lot mult îmbunătăţit şi cu obiectivul asumat de a promova în prima ligă.

O ploaie de goluri şi victorii după victorii vor fi ingredientele de bază ale spectacolului handbalistic feminin din Sala Sporturilor “Lascăr Pană” în sezonul 2017-2018.

Pentru iubitorii de handbal se prefigurează deci un sezon competiţional plin de suspans, emoţii şi reprezentaţii sportive de înalt nivel, într-un “cuvânt” handbal pe pâine.

Primul meci oficial pe teren propriu va avea loc în data de 3 semptembrie, când Minaur debutează în Liga Zimbrilor împotriva Potitehnicii Iaşi.

1 septembrie, termen limită pentru achiziţionarea abonamentelor

Din acest motiv suporterii care doresc să îşi achiziţioneze un abonament sunt rugaţi să o facă până cel târziu la data de 01 septembrie 2017 la sediul clubului (intrarea dinspre parcarea din spate a sălii sporturilor, între orele 8.00 – 16.00). Preţul abonamentului este de 150 lei.

Pentru pensionari şi persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani preţul este de 100 lei. Persoanele cu dizabilităţi şi copii sub 14 ani au acces gratuit.

Abonamentul este valabil pentru toate jocurile de pe teren propriu ale celor trei echipe (campionat, cupă, amicale), adică un minim de aproximativ 42 de meciuri.

Accesul reprezentanţilor mass-media este gratuit în baza legitimaţiei de presă.
Au acces gratuit şi sportivii cluburilor de handbal din Baia Mare, dar numai în mod organizat, grupaţi şi însoţiţi de antrenorul echipei.

Pentru suporterii care nu au achiziţionat abonament biletele de acces vor costa 10 lei la meciurile din Liga Zimbrilor şi Cupa României (masculin) şi 5 lei pentru toate celelalte meciuri (mai puţin cele amicale, unde accesul va fi gratuit).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și