Actorul american Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic, la Aeroportul Hawthorne din California, s─âpt─âm├óna trecut─â. Starul sus┼úine c─â a auzit gre┼čit indica┼úiile primite de la turnul de control, transmite Mediafax.

Potrivit unei înregistrări audio obţinute de platforma TMZ, starului i s-a transmis să amâne aterizarea, pentru că un alt avion se pregătea să decoleze. În înregistrare, operatorul de la turnul de control poate fi auzit spunând furios că actorul i-a ignorat instrucţiunile.

Harrison ┼či-a cerut scuze, declar├ónd c─â a ├«n┼úeles c─â trebuie s─â elibereze pista.

Cele dou─â avioane nu au fost, totu┼či, ├«n pericol s─â se ciocneasc─â, pentru c─â cel care decola a putut face aceast─â manevr─â ├«nainte de a ajunge ├«n zona unde se afla cel pilotat de actor.

Însă autorităţile în domeniu au deschis o anchetă.

Potrivit unui purt─âtor de cuv├ónt al actorului, acesta este pe cale s─â ├«┼či actualizeze licen┼úa de pilot, pentru a putea participa la ac┼úiuni umanitare ├«n contextul crizei provocate de pandemie.

Harrison Ford, care piloteaz─â avioane ├«nc─â din anii 1990, a mai fost implicat ├«ntr-o serie de incidente ┼či accidente aviatice de-a lungul anilor, ├«ns─â spune c─â nu va renun┼úa la pasiunea sa.

├Än 2015, el ┼či-a fracturat pelvisul ┼či o glezn─â atunci c├ónd avionul pe care ├«l pilota a suferit o defec┼úiune la motor ┼či a trebuit s─â fac─â o aterizare de urgen┼ú─â.

Citește și

loading...