UPDATE 23 iulie: Guvernul din Cipru a revizuit condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Cipru și a introdus România în lista țărilor din categoria C, fapt care obligă cetățenii care vin din România și vor să intre în Cipru să îndeplinească mai multe condiții.

UPDATE 17 iulie: Belgia a introdus România în zona portocalie, care presupune că persoanelor le este recomandată intrarea în autoizolare sau cel puțin limitarea contactelor sociale. De asemenea, acestora li se recomandă monitorizarea stării de sănătate, iar în cazul apariției unor simptome specifice pentru infecția cu COVID-19, să se adreseze medicului și să efectueze un test pentru infecția cu COVID-19. Nu există restricții pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu, dar acestea sunt rugate să limiteze deplasările non-profesionale pe teritoriul Belgiei.

UPDATE 16 iulie: Intrarea în Bosnia şi Herţegovina este permisă cetăţenilor statelor membre UE cu condiţia prezentării unui test COVID-19 negativ efectuat în ultimele 48 de ore, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

UPDATE 12 iulie: Românii care merg în Ungaria vor fi obligați, începând de miercuri, să intre în carantină pe care o pot părăsi doar după două teste COVID negative, efectuate la interval de 48 de ore.

UPDATE 10 Iulie: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat că Guvernul lituanian a hotărât ca începând din data de 13 iulie să interzică accesul pe teritoriul Lituaniei pentru rezidenţii din România. Până acum, românilor care intrau în Lituania le era recomandat să se autoizoleze 14 zile, dar măsura nu era obligatorie.

UPDATE 10 iulie: Și Grecia impune restricții la granițe: se poate intra în țară doar cu test negativ la coronavirus, făcut în ultimele 72 de ore.

UPDATE 9 iulie: Și Olanda a impus noi restricții cetățenilor români, devenind astfel a zecea țară europeană care își ia măsuri de precauție în fața creșterii numărului cazurilor de infecție cu coronavirus din țara noastră.
Citește mai mult pe G4media.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet