„Dragi prieteni, trebuie să vă fac o mărturisire care m-a întristat peste măsura: în urmă cu câteva zile, doi tineri au bătut la ușă, oferind unui membru al familiei mele, sub pretextul efectuării unui sondaj de opinie, explicații cum că sunt incompatibil și că ar fi bine să nu fiu votat în data de 5 iunie.

Este inimaginabil că s-a putut ajunge la acest gen de campanie electorală. Se pare că disperarea îi face pe unii să se comporte imprevizibil. Ca atare, mă văd pus în situația de a transmite un mesaj prin care îi asigur pe cei ce mă identifică cu opțiunea lor la Primăria Sighetului că sunt în perfectă stare de compatibilitate, că nu PNL stabilește incompatibilități, că dacă aceștia simt că au nevoie sa se transforme în justițiabili au în interiorul lor nenumărate exemple de cum se încălcă legea.

Chem la vot pe toți aceia ce simt că nu pot fi prostiți de asemenea acțiuni. Vă rog să transmiteți mesajul meu în cât mai multe locuri, atât în mediul virtual cât și prin viu grai, deoarece este necesar să oprim asemenea josnice acțiuni.

Vă aștept în 5 iunie să fiți lângă mine și vă asigur de faptul că sunt alături de voi, știu ce trebuie făcut pentru oraș și vă promit că în ziua în care voi ajunge la Primărie în calitate de Primar, vă voi dezvălui toate ilegalitățile petrecute acolo sub `guvernarea` PNL-istă.

Chiar cu riscul să vă plictisesc, voi repeta acest mesaj pe paginile mele, până la sfârșitul campaniei electorale pentru că este necesar să luăm o poziție față de acest gen de manifestații”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și