Acest proiect de hotărâre, inițiat de însuși primarul municipiului, Horia Scubli, a iscat vii controverse la nivel local din mai multe motive: oportunitatea vânzării unui teren în plin centrul municipiului către o firmă privată, prețul de de vânzare extrem de mic de doar 86 euro / m.p. ș.a.

Proiectul de HCL a primit la propunerea consilierului local Iuga Nicolae aviz negativ în Comisia de buget-finanțe, la fel și în comisia juridică. Deși s-au făcut presiuni mari în ultimele zile asupra multor consilieri să fie de acord și să voteze favorabil acest proiect, se pare că nu s-a reușit convingerea a suficienți de mulți consilieri pentru a-l susține și vota.

Așa se poate și explica decizia primarului (încă) Scubli de a bate în retragere, scoțând de pe ordinea de zi proiectul în cauză. Însă, primarul Scubli, a promis că va reveni cu proiectul.. probabil de atâtea ori până va trece sau până i se va termina mandatul imediat aflat în prelungire.

Întrebăm retoric, de ce insistă primarul Scubli ca acea suprafață de teren să se vândă neapărat? Concluziile le lăsăm să fie formulate de către cititorii noștri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet