Rac

Înveți să pui lucrurile în balanță și să tragi linie pentru a face un raport a ceea ce ai făcut în ultima vreme. În prima parte a weekendului o să te distrezi mai mult decât în ultimele săptămâni la un loc.
Leu
În prima zi liberă din cele două o sa fii destul de tensionat pentru că trebuie să ajungi în mai multe locuri în același timp și nu reușești să îți împarți timpul așa cum vrei. Duminică, însă, este ziua destinată relaxării.

Fecioară

Intri în conflict cu un membru al familiei, dar rezolvi repede pentru că ești subtil și foarte atent la detalii. O să primesti musafiri.


Balanță

Plimbă-te mai mult. Poate chiar este momentul să faci o excursie, să pleci din oraș, pentru că ești epuizat și ai nevoie să îți încarci bateriile.

Scorpion

Vrei să scapi de ceva ce te-a pus pe drumuri în ultima perioadă și delegi din unele sarcini unui amic. Te eliberezi de o povară și începi să apreciezi din nou micile bucurii ale vieții.

Săgetator

Iese la suprafață simțul artistic și vrei să creezi ceva cu mâinile tale, vrând să rămână ceva pentru mai mult timp. Poate chiar o să participi la un workshop.

Capricorn

Ai puțin timp liber la dispoziție și ar fi bine să îl utilizezi în propriul interes. Prietenii te roagă să îi însoțești undeva, dar mergi doar dacă te simți tu împacat. Nu accepta doar ca să îi mulțumești pe ei.

Vărsător

Încetinește puțin ritmul în care rezolvi sarcinile, pentru că la un moment dat o să te extenuezi. Ieși în oraș, în parc sau mergi undeva la iarbă verde.

Pești

Un vis mai vechi este pe punctul de a deveni realitate și ești foarte emoționat. Se încheie un capitol important din viața ta și urmează un altul care se va întinde pe mai mulți ani.

Berbec

Vocea interioară îți sugerează că este nevoie de mai multă relaxare în viața ta și că trebuie să te coordonezi mai bine cu unii dintre prieteni pentru a reuși să vă întâlniți.

Taur

Cineva te încurajează sa îndrăznești mai mult decât în prezent. Vorbele sale te motivează și o să faci un prim pas în acest sens. Partenerul de viață va fi foarte mândru de tine.

Gemeni

Experimentezi niște emoții care te fac să fii puțin confuz. Înainte să spui ceva de care nu ești foarte sigur, mai bine așteaptă până se lămurește totul, chiar dacă simți că bați pasul pe loc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet