Conducerea clubului a luat imediat act de aceste decizii și a adus înlocuitori pe cele cinci posturi. Cel mai notabil transfer făcut de echipa sigheteană este cel al lui Hristu Chiacu, fotbalist de Liga I, nepotul lui Gigi Becali.

Cei cinci jucători care s-au despărţit de formaţia lui Valentin Sinescu au evoluat ca titulari în turul campionatului. Patru dintre ei, Florin Fizeşan, Marius Pistol, Olimpiu Bucur şi Florin Brumă, au ales să evolueze din retur pentru Unirea Jucu. Ionuţ Ţîrlea nu și-a găsit deocamdată o echipă pentru care să evolueze, chiar dacă a plecat de la CSM Sighetu Marmației.

Cele șase transferuri aduse la echipa de la poalele Solovanului sunt: Sorin Răducu, fundaş central, venit la Sighetu Marmației de la FC Caransebeş, Constantin Ferariu, fundaş dreapta transferat de la Rapid CFR Suceava, Monel Cârstoiu, mijlocaş central care a activat până acum la FC Caransebeş, Marian Pop, mijlocaş, venit în Nordul țării de la Delta Dobrogea Tulcea, Marius Jianu, atacant, și el de la Delta Dobrogea Tulcea precum și Hristu Chiacu, fotbalist care a mai evoluat la echipe precum Dinamo București, Concordia Chiajna, Poli Timișoara sau Khazar Lankaran.

CSM Sighetu Marmaţiei se află încă în perioada de negocieri și, potrivit conducerii clubului, numele jucătorilor vor fi făcute publice abia după ce aceștia își vor pune semnătura pe contract.

Până la primul meci oficial din acest an, gruparea maramureşeană își efectuează stagiul de pregătire pe stadionul din Sighet. CSM Sighetu Marmaţiei are programate şi o serie de meciuri de verificare, inclusiv cu liderul seriei a doua FC Municipal Baia Mare.

Echipa de la poalele Solovanului va debuta în returul campionatului în 5 martie, în prima etapă urmând să primească vizita formaţiei Luceafărul Bălan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet