Astfel, puţin după lăsarea întunericului, oamenii legii au depistat în trafic, pe DJ 186, pe raza localității Săliștea de Sus un autoturism marca Fiat, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei, suspect a fi implicat în contrabanda cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au oprit mașina în cauză, la volanul căreia se afla Ioana C. de 30 de ani, iar pe scaunul din dreapta soțul acesteia, Octavian C. de 29 de ani, ambii domiciliați pe raza judeţului Hunedoara.

Pe timpul controlului, a declarat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontier au observat într-un loc special amenajat în podeaua dublă, mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor două persoane şi a mașinii cu țigări la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui control amănunțit, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 3.249 pachete țigări de proveniență ucraineană, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 30.000 lei. “Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, iar autoturismul în cauză, în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, până la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și