În data de 16 septembrie, pe fondul unei crize de gelozie, maramureșeanca și-a stropit partenerul de viață cu benzină, după care i-a dat foc. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, iar femeia a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, pentru a se stabili dacă a avut discernământ. În seara de 18 septembrie, bărbatul, care suferise arsuri pe 70% din suprafața corpului, a decedat. Între timp, femeia a fost testată de specialiști și s-a constatat că avea discernământ.

I-a dat foc partenerului de viață cu bricheta!…

Acum, reprezentanții Tribunalului Maramureș au adus la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 50/DL, pronunţată la data de 20.09.2019, în dosarul nr. 1813/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 septembrie 2019, şi până la data de 19 octombrie 2019, inclusiv, a inculpatei V.I., în vârstă de 43 de ani, domiciliată în Comuna Ieud, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

„Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16 septembrie 2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soţului ei benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a explicat Nicolae Stamate-Tămășan, președintele Tribunalului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și