Mai avem o localitate cu un singur caz de COVID și anume Groșii Țibleșului, 2 cazuri în Poienile de sub Munte și Leordina, respectiv cate 3 cazuri în Bogdan Vodă, Săpanța, Stramtura, Bistra, Rona de Sus, Botiza, Desești sau Oncești.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

- 29014 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 97 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4176 pacienți vindecați și externați din spital;
- 283 pacienți internați în spital;
- 22 pacienți internați la ATI, din care opt pacienți sunt intubați;
- 9004 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1515 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 95789 teste efectuate până în prezent;
- 1709 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1427 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 71 de misiuni. Cele 82 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 agenți economici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și