Se pare că sistarea activității cu publicul la nivelul serviciilor centrale și județene a fost anunțată în toată țara. Potrivit oficialităților, se pare că ar fi vorba despre niște defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al instituției.

Astfel, deși mii de oameni din toată țara, printre care și maramureșeni, au format cozi încă de la primele ore ale zilei pentru a-și ridica permisele de conducere, aceștia vor fi nevoiți să se reîntoarcă după ce problema va fi rezolvată.

„Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului – Județul Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și