La eveniment sunt așteptați să participe preoţii şi diaconii Catedralei Episcopale, tinerii din asociațiile de la nivelul eparhiei, preoţii municipiului Baia Mare, profesorii de religie şi cei ai şcolilor teologice, studenţi teologi, elevi seminarişti și credincioşii municipiului.

Evenimentul va începe la ora 17:00, cu o rugăciune rostită de Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin al Maramureşului şi Sătmarului, la „Troiţa Eroilor” din Piaţa Revoluției, și va continua pe Bulevardul București, Bulevardul Unirii, după care se va ajunge la Catedrala „Sfânta Treime”, unde, de la ora 18,00, se va oficia „Vecernia Plecării Genunchilor”.

Luni, 5 iunie 2017, a doua zi de Rusalii, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin al Maramureșului și Sătmarului, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, se va desfășura ediția a IV-a a concursului Micul Biciclist Creștin, organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene, președinte Arhid. Ionuț Pleș, (ATOCEM), cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos, pe care trebuie să-l deprindem de mici.

Evenimentul găzduit de Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 12 ani.

Concurenții vor fi grupați în 3 categorii de vârstă (4-6 ani; 7-9 ani; 10-12 ani) și vor parcurge un traseu, în funcție de categoria de vârstă, sub îndrumarea tinerilor voluntari ai Asociației și ai părinților copiilor.

Doritorii se pot înscrie telefonic la: 0756-950.186, Denisa Petrean, 0756-027.839 Mădălina Jula.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet