În lipsa acestora, probabil nevoit de o urgență imperioasă, un bărbat, nici mai mult nici mai puțin, și-a făcut nevoile în plin centrul municipiului, în Parcul central.

Acesta și-a tras jos nădragii, a luat poziția specifică unor treburi mari și puturoase și „s-a pus pe treabă”. Aceasta, în condițiile în care era plină zi iar pe acolo treceau sute de oameni, inclusiv copii. Nici până la această oră nu am reușit să aflăm dacă bărbatul era dotat cu hârtie igienică, sau ce a folosit în locul acesteia. Cert este că, după finalizarea „treburilor”, bărbatul a plecat ușurat și voios în drumul său și cu speranța că administrația sigheteană va construi o budă publică la un moment dat.

Experți în agricultură au declarat pentru Sighet 247 că dacă mai mulți sigheteni și-ar face aceleași treburi în Parcul central, anul viitor pământul ar fi îngrășat corespunzător, iar iarba s-ar transforma singură în gazon, trandafirii ar înflori înainte de termen și că nu ar mai trebui să se cheltuie bani din bugetul local cu întreținerea parcului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și