În 2007, plt.adj. Sandu-Marin Arba a ales cariera de salvator și a fost declarat admis în urma concursului de încadrare ca subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş. El a fost numit în funcţia de conducător auto (autospeciale) la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, funcţie pe care a îndeplinit-o cu dăruire şi pricepere, obţinând în fiecare an calificativul “foarte bun”.

Plt.adj. Sandu-Marin Arba a participat la numeroase intervenţii, dând dovadă de seriozitate, fiind mereu preocupat să-și îndeplinească sarcinile cu rezultate cât mai bune.

Comportamentul său în timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un militar cu simt de răspundere, prezenţă de spirit şi iniţiativă, conştiincios şi perseverent, animat de spiritul de echipă şi un bun coleg.

Pentru rezultatele sale în muncă a fost recompensat cu soldă de merit, citări pe ordin de zi pe unitate, avansare în grad înainte de termen, diplome de merit şi mulţumiri. Plt.adj. Sandu-Marin Arba era căsătorit și lasă în urmă un băiețel de 7 ani.

Noi, colegii săi, îl vom avea mereu în gândurile noastre şi cu durere în suflet îi spunem „Odihneşte-te în pace”, iar familiei îndoliate”Sincere condoleanţe”.

Funeraliile plt.adj. SANDU-MARIN ARBA vor avea loc marti, 14.07.2015, in localitatea Vadu Izei, str. Sugau nr.42, de la ora 12.30.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și