În 2007, plt.adj. Sandu-Marin Arba a ales cariera de salvator și a fost declarat admis în urma concursului de încadrare ca subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş. El a fost numit în funcţia de conducător auto (autospeciale) la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, funcţie pe care a îndeplinit-o cu dăruire şi pricepere, obţinând în fiecare an calificativul “foarte bun”.

Plt.adj. Sandu-Marin Arba a participat la numeroase intervenţii, dând dovadă de seriozitate, fiind mereu preocupat să-și îndeplinească sarcinile cu rezultate cât mai bune.

Comportamentul său în timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un militar cu simt de răspundere, prezenţă de spirit şi iniţiativă, conştiincios şi perseverent, animat de spiritul de echipă şi un bun coleg.

Pentru rezultatele sale în muncă a fost recompensat cu soldă de merit, citări pe ordin de zi pe unitate, avansare în grad înainte de termen, diplome de merit şi mulţumiri. Plt.adj. Sandu-Marin Arba era căsătorit și lasă în urmă un băiețel de 7 ani.

Noi, colegii săi, îl vom avea mereu în gândurile noastre şi cu durere în suflet îi spunem „Odihneşte-te în pace”, iar familiei îndoliate”Sincere condoleanţe”.

Funeraliile plt.adj. SANDU-MARIN ARBA vor avea loc marti, 14.07.2015, in localitatea Vadu Izei, str. Sugau nr.42, de la ora 12.30.

Citește și

Comentarii