Candidatul pentru funcția de Primar, Nicolae Iuga, însoțit de echipa Pro România pentru Consiliul local Sighet au bătut la pas în aceste zile aproape toate cartierele de case din municipiu și au interacționat cu mulți sigheteni.

Oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că în ultimii patru ani de administrație sigheteană nu s-a realizat mai nimic, însă au arătat că mai prezintă speranță în persoana lui Nicolae Iuga, pe care l-au prezentat ca fiind un om tânăr, hotărât și capabil de muncă.

„Cei mai mulți dintre sighetenii cu care am interacționat mi-au spus că de această dată vor alege în funcțiile de Primar și consilieri locali pe cei care s-au prezentat în fața lor cu un contract scris, Contracul cu Sighetenii, și că nu se vor mai lăsa ușor pradă promisiunilor deșarte cu care se prezintă ceilalți contracandidați”, a declarat candidatul pentru funcția de Primar al municipiului Sighet din partea Pro România, Nicolae Iuga.

Totodată, sighetenii s-au arătat extrem de mulțumiți de echipa propusă de către Nicolae Iuga din partea Pro România pentru Consiliul local, salutând prezența candidaților la discuțiile cu cetățenii.

CONTRACT CU SIGHETENII - UN CONTRACT SCRIS VALOREAZĂ MAI MULT DECÂT O MIE DE PROMISIUNI!


Acest material a fost comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și