Mai mult, Oana i-a interzis unei alte nepoate a bătrânei să aibă grijă de aceasta. De altfel, bunica Oanei a declarat imediat după moartea Mărioarei că se teme că va fi alungată din casa ei, transmite B1 TV.

Fima, bunica Oanei Zăvoranu a fost trimisă de nepoata ei la un azil de bătrâni din Buftea. Potrivit Cancan, Oana plăteşte 2000 de lei lunar pentru întreţinerea bătrânei. Bunica Oanei îi lăsase Marioarei Zăvoranu printr-un contract apartamentul pe care îl avea. Casa i-a revenit astfel Oanei după decesul Marioarei. Vedeta îi promisese însă bunicii sale că va avea grijă de ea.

De altfel, bunica Oanei a spus şi cum a ajuns în vila de la Afumaţi.

"Eu n-am venit coate goale aici, eu am apartamentul meu confort 1, pe 1 Decembrie, am locurile de veci, am o pensie, să ajung la 91 de ani în situația asta. Eu cred în Dumnezeu, dar ele nu cred. Nu stiu decât să se certe", a declarat bunica Oanei Zăvoranu.

Ajunsă la azil, bătrâna de peste 90 de ani nu se simte deloc bine emoţional.

"Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, ma bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în casuța mea"

Mai mult decât atât, fosta actriţă de telenovele i-a interzis unei nepoate să aibă grijă de Fima, de teamă ca nu cumva apartamentul bătrânei să ajungă la aceasta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet