Primarul i s-a plâns liderului PSD, Liviu Dragnea, că a pierdut majoritatea în Consiliul local Sighet și că nu prea mai are popularitate în rândul cetățenilor din municipiu, ca urmare a faptului că după aproape doi ani de mandat nu prea are multe realizări de le prezentat sighetenilor și că trebuie neapărat să facă ceva pentru oraș pentru a-și recâștiga popularitatea în fața electoratului, continuă sursa din PSD Sighet.

Ca urmare a celor relatate de către Horia Scubli în discuția telefonică cu președintele PSD, Liviu Dragnea i-a promis Primarului sighetean că în ședința de guvern ce va avea loc luni, 02 aprilie a.c., se va aloca municipiului Sighet din rezerva bugetară suma de 250 milioane de lei (aproximativ 60 milioane euro - n.r.) pentru reabilitarea și asfaltarea totală a tuturor drumurilor din municipiu.

Astfel, vor fi asfaltate în acest an toate drumurile existente pe raza Sighetului, inclusiv cele care nu au văzut asfalt niciodată. Lucrările de asfaltare vor începe la sfârșitul acestei luni, având în vedere că astăzi suntem în data de 1 APRILIE și vor avea ca termen de finalizare data de 15 octombrie a.c.

Nu știm dacă Primarul a discutat telefonic cu dl. Liviu Dragnea sau dacă i s-a plâns acestuia de faptul că nu mai are majoritate în Consiliul local și că cetățenii orașului nu îl mai iubesc pentru că nu a făcut nimic în aproape doi ani de mandat (în afară de Cuie, Scaune și fluturași pe Facebook), însă știm sigur că astăzi este data de 1 APRILIE și, din păcate, știrea de mai sus este o păcăleală aferentă acestei date, iar orașul va continua să arate la fel de deplorabil, probabil, până la finalul de mandat al d-lui Horia Scubli.

Acest articol este un pamflet, O PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE, și sperăm să fie tratat ca atare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și