Astfel, liberalii care vor avea joi, 21 aprilie, lansarea candidaţilor în prezenţa copreşedinţilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga le-au cerut jurnaliştilor acreditări la eveniment, lucru fără precedent şi, mai ales, fără noimă. Asta după ce nici ora şi nici locul unde va avea loc „măreţul” eveniment nu au fost făcute public.

„Cu prilejul acestui eveniment, liderii naţionali ai PNL vor susţine o conferinţă de presă, la o oră şi într-un loc care vor fi anunţate ulterior. Întrucât accesul va fi posibil doar pe bază de acreditare, vă rugăm să ne remiteţi o cerere din partea instituţiei media pe care o reprezentaţi, care să conţină: numele, prenumele şi calitatea reprezentantului desemnat să participe la eveniment”, se arată într-un mail trimis reprezentanţilor presei.

Surse liberale au precizat pentru Actualmm.ro că neobişnuita cerere are de-a face cu ultimele întâlniri cu presa, întâlniri la care întrebările venite de la jurnalişti i-au pus în mare încurcătură pe candidaţi.

Sursele Sighet 247 au declarat că măsura a fost luată de către președintele PNL Maramureș, Ovidiu Nemeș, ca urmare a întrebărilor adresate de către jurnalistul Nicu Iuga Președintei PNL Alina Gorghiu într-o conferință de presă din data de 17 octombrie 2015, solicitând o explicație cu privire la menținerea în funcția de conducere a PNL la nivel de județ a lui Ovidiu Nemeș, în condițiile în care acesta a fost trimis în judecată de către DNA în două dosare pentru abuz în serviciu: dosarul „Parcometrele” și dosarul „Avocații” (vezi VIDEO din conferință).

„S-a pus problema că unii dintre ziarişti ar putea să pună întrebări care să-i pună în încurcătură pe candidaţi astfel că numai unii dintre ei vor avea accesul permis la lansare”, au precizat surse din cadrul PNL Maramureş.

Va fi interesant de văzut câţi dintre ziariştii maramureşeni se vor acredita la eveniment, nu de alta dar se ştie deja cine „unde serveşte”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și