“Am luat decizia de a face un pas in spate in ceea ce priveste viata politica. PNL Maramures are nevoie acum de un presedinte unic, tanar, care sa se evidentieze prin prestatia politica si administrativa. Voi sustine mereu acest model, care sa-i reprezinte pe liberalii maramureseni si implicit pe cetatenii care au decis, in multe randuri, sa ne acorde incredere. Conducerea bicefala a acestui partid nu s-a dovedit a fi solutia potrivita si a impiedicat oarecum capacitatea lui de a performa. Am decis asadar sa renunt la toate functiile politice din acest partid si sa sustin oameni tineri, dintr-o generatie noua, care isi doresc sa contribuie la reconsolidarea PNL”, a declarat Ovidiu Nemes, pentru maramedia.

Ovidiu Nemes a preluat conducerea PNL Maramures in 2013, un an mai tarziu devenind copresedinte al acestei organizatii politice, in urma fuziunii PNL cu PDL.

Biroul Politic National al PNL a decis schimbarea conducerii judetene a organizatiei, in cadrul sedintei de luni, 11 iulie. Conform surselor ZiarMM, cel care a preluat conducerea organizatiei este Mircea Dolha, in calitate de presedinte interimar, iar Mircea Man prim-vicepresedinte.

Astfel, Mircea Dolha ii inlocuieste pe cei doi copresedinti, respectiv Mircea Man si Ovidiu Nemes, care au condus organizatia din 2014, cand a avut loc fuziunea PNL – PDL, pana in prezent. Schimbarile la nivelul conducerii Partidului National Liberal Maramures vin in urma rezultatelor obtinute la alegerile locale din acest an, cand PNL a pierdut cele mai importante primarii din judet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet